Miinan Monttu ja Miinan Myssy

Miinan Monttu on kesäinen kulttuurikeidas luonnonhelmassa. Monttu on otettu kesäteatterin käyttöön vuonna 1994. Aluksi näyttämö oli kattamaton ja istuimina toimivat halkaistut puhelintolpat. Täysin uusi katsomo rakennettiin Yliset ry:n tuella vuosina 2004 – 2005. Sitä on edelleen laajennettu vuosina 2007 ja 2008.

Miinan montun katsomon ja esiintymislavan päälle rakennettiin vuonna 2005 Yliset ry:n tuella katos, "Miinan Myssy". Myssyn pinta-ala on 650 neliömetriä ja sen harja nousee yli 11 metrin korkeuteen. Hieno katos suojaa sekä katsojia että esiintyjiä sateelta ja antaa samalla konserteille ja näytelmille hyvän akustiikan.

Katsomoon mahtuu n. 450 katsojaa. Tarvittaessa voidaan ottaa käyttöön n. 50 hengen lisäkatsomo katoksen ulkopuolella. Katsomossa ei ole numeroituja paikkoja.

Vessat

Käytettävissä on kolme ekovessaa sekä seurojentalolla vesivessat. Seurojentalon vessat sopivat myös liikuntarajoitteisille.

Pyörätuolia tai rollaattoria käyttävät asiakkaat

Liikuntarajoitteisille ja heidän avustajilleen on katsomossa ylhäällä oma yleisötasanne. Sovittaessa myös näyttämön alareunaan voi tulla pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Väliaikapuhvetti

Piirivuoren kyläyhdistyksen puhvetissa on tarjolla tuoretta, kotona leivottua pullaa, kahvia, hellyydellä haudutettua teetä ja makeisia. Grillaamme A-luokan makkaraa kaikilla mausteilla. Juomavalikoimistamme löytyy pillimehuja sekä limonadeja.

Vähintään 20 hengen ryhmät saavat 20 %:n alennuksen kokonaissummasta, kun varaus vahvistetaan ja maksetaan viikkoa ennen näytöstä. Vähintään 10 hengen ryhmät voivat varata kahvitarjoilun etukäteen ja tilaus voidaan maksaa laskulla ennakkoon tai käteisellä paikan päällä. Ryhmän koko tulee kuitenkin vahvistaa kolme päivää ennen näytöstä. – Huomioithan että pankkikortti ei käy meillä maksuvälineenä.

Puhvetista vastaa Piirivuoren kyläyhdistys ry - www.piirivuori.net