Täällä Näveri - kuuleeko Eurooppa?

Käsikirjoitus Eero Schroderus
Ohjaus Riittamaija Kuusela-Rantanen
Yleisöä 2 600 

Lehtijutut

Miinan monttu oli näkyvästi esillä valtakunnallisen lehden Maaseudun tulevaisuuden kesäkuun kuukausiliitteen keskiaukeamasivuilla! Katso kantri lehti (7 MB, mv).
Hämeen sanomat 8.8.2008 Tosi-TV-hupailua Näverin malliin
Viikkouutiset 30.7.2008 Joel Lönnrot näyttelee Miinan montussa Viljamia
Janakkalan sanomat 23.7.2008: Näverin kunta tähyää Eurooppaan Miinan montussa
Aamuposti 1.7.2008: Nuoret ja vanhat pelastavat Näverin kunnan
Etelä-Hämeen lehti 3.7.2008: Näveri, Näveri - sieltä löytyy kaveri
Aamupostin kesälehti
Vapaalippu skannattu kesäkuu 2008 (kuvatekstit ovat väärinpäin), Vapaalippu

 

Kesäteatteria koko perheelle! 

Miinan monttu jatkaa Eero Schroderuksen tuotannolla. Ensi kesän näytelmä on koko perheen komedia "Täällä Näveri - kuuleeko Eurooppa?". Yhteistyö kirjailijan kanssa tiivistyy, sillä Eero Schroderus on sovittanut näytelmän Turkhaudan kesäteatterille. Eero Schoderus on myös tänä kesänä Suomen suosituin kesäteatterikirjailija 12 esityksellä.

 tyyne_otto_ja_riehukangas_l250px.jpg
 

Näytelmän ohjaa Riittamaija Kuusela-Rantanen. Esityksiä on 17 kertaa. Ensi-ilta on perjantaina pe 27.6.2008 klo 19.00. Muut esitykset ovat 29.6. - 6.7.2008 ja 1.8. - 17.8.2008. Elokuussa on kaksi yönäytöstä.

 

Veteraanipoliitikko Otto saa apua viranomaisilta!

suuria_tunteita_l250px.jpg

SYNOPSIS 

"Meistä tulee idoleita! Kohta koko Eurooppa tietää meidän syömiset ja juomiset! Kun muuraat uunin, niin siihen pannaan semmonen metallilaatta, että tämänkin uunin muurasi TV-tähti Taisto Kärnä."

 Saako Kärnä ja Orvokki pidettyä tunteensa kurissa?

 

maikkula_perheineen_l250px.jpg

Täällä Näveri – kuuleeko Eurooppa? kertoo pienestä puun ja kuoren väliin joutuneesta ongelmakunnasta, joka ei pärjää perinteisessä imagokampanjoinnissaan, mutta jolle avautuu loistava tulevaisuuden visio; Näveri pääsee kertomaan tosi-tv:n keinoin itsestään Keski-Euroopan, USA:n ja peräti Neitsytsaarten kansalaisille! Mitä tapahtuu kun Näverin kylälle päätetään rakentaa uusi eurooppalainen imago tosi-tv:n keinoin? Näytelmän teema iskee ajan hermoon. Keväällä 2007 julkistetun tutkimuksen mukaan peräti puolet suomalaisista nuorista haluaisi tulla julkkiksiksi!


 

Maikkulan perheonnea!