Kuka välittää kylmyydestä...

Share |

Lauantai 12.5.2012 klo 22:18 - Merja


jo_vain_herra_ministeri_02_netti.jpg
Räikkä-Liisa

....kun fiilis on niin loistava kuin meillä tänään!

Aamuyhdeksältä olimme kokoontuneet Monttuun aidolla kesäteatterivarustuksella; toppatakeilla, pipoilla, käsineillä. Meissä jokaisessa oli varmaan jonkinlainen kylmänkarkoitusgeeni, koska vallitseva sää ei meitä yhtään haitannut, vaan annoimme kaikkemme ja pidimme hauskaa.

Työn alla oli toinen puoliaika, ja siitäpä onkin tulossa tosi hauska! Markku The Mausteidenlisääjä viilasi kakista roolihahmoista aivan huikean hienoja - mm. Kaitsun hahmon uudet mausteet olivat tosi upeita!

Kun saamme uudet lavasteet (kiitos niiden tekijöille), myssyn Montun suojaksi (kiitos sen nostajille), niin sitten Jaavanvaara alkaa tulla todeksi. Sitten ei tarvita muuta kuin täydellinen heittäytyminen rooliin, niin voi että, miten nautittavaa kesäteatteria teemmekään teille, rakas yleisö!

Markku oli meihin tänään tyytyväinen ja se tuntui hyvältä. Vaikka olemme "vain" teatterin harrastajia, niin Markku uskoo meihin. Hän uskoo, että voimme tehdä kympin arvoista teatteria. Itse vietän neljättä kesää Markun ohjauksessa, ja pidän suunnattomasti siitä Markun ominaisuudesta, että hän vaatii meiltä kesä kesältä yhä enemmän ja parempaa. Se saa meidät tekemään kaikkemme ja jopa ylittämään itsemme - jos minuun uskotaan, olen valmis antamaan kaiken itsestäni 110-prosenttisesti! Markku ei anna meidän tehdä seiskan arvoista, jos me hänen mielestään pystymme kympin arvoiseen!

Tänään saimme siis lähteä Montusta itseemme tyytyväisinä. Maanantaina jatketaan, ja sen jälkeen tahti vain kiihtyy kohti ensi-iltaa.

Hyvää äitienpäivää kaikille - käykää äitinne luona, kun vielä voitte sen tehdä. Me, jotka emme enää voi, muistamme omaa äitiämme rakkaudella ja kiitollisuudella.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini