Uusia tähtiä

Share |

Torstai 17.5.2012 klo 22:46 - Merja


onko_vapaaehtoisia.jpg
Kyläläisinä uusia ja vanhoja tähtiä

  

Kun tänään, helatorstaina, kotiuduin monttutreeneistä, ajattelin, miten meitä plus/miinus viisikymppisiä on porukassamme aika paljon, ja miten me vähitellen väsymme ja väistymme. Kuka sitten jatkaa - kuka tarjoaa edelleen laadukasta kesäteatteria maksavalle yleisölle?

Saman tien tajusin, missä on vastaus. Joka vuosi syttyy teatteritaivaalle uusia tähtiä - ja nämä nuoret tähdet jatkavat työtämme, tuottaen nautittavaa teatteria yhä edelleen niille ihmisille, jotka tulevat Miinan monttuun odottaen jotakin hauskaa ja upeaa.

Kolme vuotta sitten esitimme Simpauttajan - ja silloin saimme porukkaamme 11-vuotiaan Suvin - hän on tänä päivänä lähes 15-vuotias nuori nainen, joka saa kaikki herkistymään ihanalla laulullaan.

Kaksi vuotta sitten oli Harmaiden panttereiden kesä - ja 11-vuotias Emilia oli kesän tähti. Emppu piti jopa tervetuliaispuheen yleisölle, ja selviytyi tehtävästään loistavasti.

Viime kesänä Montussa oli "Vain elämää" ja Markku sai porukkaan uuden Kesävertin. Eli 12-vuotias Veera tuli porukkaamme jo talven improharkkoihin, ja kesän tullessa Vertti oli jo vanha tekijä ja hoiti roolinsa hienosti.

Tänä vuonna kaikki nämä nuoret ovat edelleen mukana. Se on hieno juttu,  mutta hienommaksi kaiken tekee se, että taas saamme uuden nuoren tähden; Milja on vasta 8-vuotias, mutta on sopeutunut osaksi ryhmäämme aivan upeasti! Ihan talven improharkoista lähtien Milja on osoittanut, että pystyy siihen mihin aikuisetkin!

Meillä on Miljan kanssa diili: aina ennen harkkoja tai esitystä annamme toisillemme voimahalin. Minä saan Miljalta voimaa ja virtaa - Milja toivottavasti minulta rohkeutta esiintyä täydelle katsomolle itseensä luottaen. Tulevina kesinä tarvitset sitä rohkeutta Milja - olethan toivottavasti Miinan montun seuraava supertähti. Monttu elää ja hengittää nuorten tähtiensä voimasta - tänä kesänä ja tulevina vuosina! 

Tehdään parhamme jokainen - se riittää. Taivaan Isä siunaa työmme.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini