Akku lähes tyhjä...

Share |

Keskiviikko 20.6.2012 klo 23:47 - Merja


kaupassa_l500.jpg
Lötjösen kaupassa tapahtuu!
  

Kun tänään kotiuduin noin klo 22 toistaiseksi viimeisestä esityksestä, oli ainakin minun akkuni lähes tyhjä. Aina toukokuun tiiviistä harjoituskaudesta lähtien on elämä ollut vain päivätyötä pankissa ja iltatyötä Montussa. Rakastan teatteria, mutta voimat ovat rajalliset. En usko uupumuksen  paljonkaan näkyneen lavalla, mutta jos asiaa kysyisi tyttäreltäni, joka on huolehtinut kodista minun ollessani illat Montussa, niin vastaus voisi olla toisenlainen.

Olemme esittäneet näytelmää seitsemän kertaa. Ensi-illan yleisömenestyksen jälkeen on ilmojen haltija huolehtinut siitä, ettei katsomossa ole ollut liian ahdasta. Mutta yleisö on meille yhtä arvokas, on heitä sitten kaksikymmentä tai kaksisataa - me vedämme täysillä.

Tammikuun ekoista improharkoista lähtien olemme hitsautuneet yhteen tämän porukan kanssa - miten helposti ystävystyykään samanhenkisten teatterihörhöjen kanssa!!! Ja se juuri on tämän harrastuksen suurin rikkaus; tunnen kuuluvani johonkin ja ympärilläni on ihmisiä, jotka ovat kaltaisiani. Tuntuu kuin olisin tuntenut heidät aina, ja yhdessä luomme jotakin upeaa tulevan kesän katsojien iloksi! Niinpä nyt - kesällä 2012 - yleisö saa kokea jotain, jonka on luonut ehkä kaikkein paras porukka kautta vuosien!

Nyt lepäämme hetken. Osa meistä viettää ansaittua lomaa myös päivätyöstään ja osa nauttii siitä, että illat ovat vapaita - ei tarvitse heti päivätyön jälkeen lähteä Monttuun. Tällä hetkellä päällimmäinen tunne on helpotus, mutta luulenpa, että ennenkuin kuukausi on kulunut, mieli palaa taas näyttämölle. On se vaan niin kummallista - liekki palaa sisimmässä, ja se ei anna rauhaa, ennenkuin esityskausi on ohi ja illat pimenevät viimeiseen yönäytökseen. Silloin katsomme tähtitaivaalle, kiitämme onnistuneesta kesästä - ja vetäydymme rauhaan ja hiljaisuuteen. Ja odotamme uutta tammikuuta.

Mutta tänä kesänä meillä on vielä paljon annettavaa. Elokuun 3. pvä me tulemme taas! Sitä odotellessa nautitaan auringosta, lomasta, joutilaisuudesta ja Suomen ihanasta kesästä.

Tavataan elokuussa - let´s meet you at August the 3rd!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini