Vielä on kesää jäljellä

Share |

Lauantai 4.8.2012 klo 22:18 - Merja


aaro_poliisin_puhuttelussa_l500.jpg
Aaro on joutunut poliisin kanssa tekemisiin

Kuuden viikon tauon jälkeen palailimme taas monttuun kukin tahoiltamme - suurin osa oli jo viettänyt loman ja ajatukset olivat valmiina suuntautumaan tulevaan syksyyn. Monttu oli saanut uuden, upean päällysteen esiintymislavaan, ja olipa tullut lisää tilaakin - kiitos Monttu soikoon puuhamiesten.

Pientä jännitystä oli ilmassa; meneekö kaikki nappiin, tuleeko yleisöä, suosiiko sää? Kun kolmas soitto oli soitettu ja astuimme lavalle, tunnelma muuttui hetkessä - katsomossa oli paljon väkeä ja se sai heti fiiliksen kattoon; nämä kaikki ihmiset saisivat katetta lippurahoilleen.

Yleisö oli aivan fantastista!! Se eli mukanamme täysin rinnoin, se reagoi Jaavanvaaran kylän jokaiseen tapahtumaan ja se lietsoi meidät parhaimpaamme. On kumma, miten täysi (tai melkein täysi) katsomo vaikuttaa siihen, mikä on näyttelijän fiilis - tuntui, että meistä jokainen oli kuin jalat irti maasta. Oli upeaa esiintyä, kun yleisö oli mukana jokaisessa hetkessä - naurua kuului juuri silloin kun se meidän mielestämme olikin tarkoitus, ja aplodit seurasivat lähes jokaista kohtausta. Sellaista mukanaelämistä ei tähän mennessä vielä oltu koettu. Kiitos siis, rakas yleisö - emmehän me ilman teitä tähän pystyisi!

Miten erilaista olikaan elokuun illassa, verrattuna kesäkuun valkeisiin iltoihin! Kesäkuussa olimme menossa kohti valoa ja yötöntä yötä, kun ajelimme esityksestä kotiinpäin. Nyt samettinen hämärä ja kypsyvältä viljalta tuoksuva maailma muistuttavat siitä, että syksy odottelee nurkan takana. Aurinko laski oranssina, valtavana pallona, kun ajelin kotiin tyytyväisenä, ihana, valkoinen ruusu vieressäni auton istuimella. Se oli kiitosruusu ihanalta, nuorelta ystävältä.

Vaikka syksy jo tuntuukin kaikissa aisteissa, on kesäteatterikausi vielä kesken. Vielä yhdeksän iltaa vietetään Jaavanvaarassa - yhdeksän kertaa teillä on vielä mahdollista tulla mukaan! Älkää jättäkö kokematta kesän hauskinta parituntista - vielä on kesää jäljellä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini