Elokuun ennätyssunnuntai

Share |

Sunnuntai 12.8.2012 klo 21:47 - Merja


kuka_varasti_kasilaukun_l500.jpg
Otto ja BB Huuskonen kuuntelevat Visan vinkumista. Pia Pula hämillään.

Tänään sunnuntaina saimme esiintyä ennätyssuurelle yleisölle. Katsojia oli paikalla neljättäsataa - siis NIIN mahtavaa! Itse tulin paikalle huonovointisena ja masentuneena... mutta kun pääsin lavalle, se kaikki unohtui, ja esityksen lopussa en enää edes muistanut, miksi oli ollut paha olo. Lähes täysi katsomo toimi lääkkeenä minun sairauteeni. On se ihmeellistä - näyttämöllä kaikki negatiivinen energia saa kyytiä!

Tänään olivat katsomossa myös Risto ja Rosa. Onneksi emme tienneet sitä, joten paineita ei päässyt syntymään. Vasta esityksen jälkeen tapasimme heidät, ja kokoonnuimme hetkeksi juttelemaan ensi vuoden kesästä. Tuntui toisaalta ennenaikaiselta suunnitella seuraavaa kesää, kun tämäkin kesä on vielä ihan kesken näytösten suhteen. Mutta  oli toki mukava tavata Rosa, joka vetää näyttelijäkurssin ensi talvena - puhumattakaan ensi kesän ohjaajastamme. Tässä vaiheessa oli vain vaikeaa sitovasti lupautua mukaan kesän 2013 näytelmään - vuodessa kun voi tapahtua mitä vain. Henkilökohtaisesti odotan ensi kevättä ja kesää suurella innolla - toivon todella, että voin olla mukana, ja myös toivon, että tänä kesänä saadut uudet ystävät ovat myös paikalla, kun näyttämötyön kurssi tammikuussa alkaa.

Ennen tulevaisuuden suunnittelua meillä on kuitenkin vielä työsarkaa. Viisi esitystä jäljellä, ja niistä jokainen vedetään täysillä. On päivänäytöstä, normaalia iltanäytöstä, ja myös kaksi rakastamaani yönäytöstä. Odotamme katsomon täyttyvän yleisöstä, ja jokainen meistä on valmis antamaan kaikkensa, jotta yksikään paikalle saapunut katsoja ei katuisi tuloaan.

Keskiviikkona jatketaan. Pyydetään Taivaan Isältä hyvää ilmaa, jotta ihmiset tulisivat Monttuun sankoin joukoin.  Kun kesälomat on suurelta osin pidetty ja arki alkanut, niin mikä olisikaan parempi tapa vielä hiukan rentoutua ennen pitkää syksyn ja talven työrupeamaa, kuin tulla Miinan monttuun! Me odotamme teitä - tulkaa ja tuokaa myös ystävänne! Elokuun illat ovat täynnä taikaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini