Black velvet

Share |

Lauantai 18.8.2012 klo 19:17 - Susan Stone


yoenkeli.jpg
Yönäytöksissä voi nähdä enkelin

Minä vain NIIN rakastan yönäytöksiä! Eilen illalla saimme taas kokea jotain upeaa, kun Herra Ministeristä esitettiin järjestyksessä toinen myöhäisillan näytös. Aloittelimme lempeässä hämärässä, joka pian vaihtui mustaksi samettiseksi pimeydeksi - niin tiheäksi, että sitä olisi varmaan voinut vaikka puukkomoralla leikata.

Jan hoiteli valot niin hienosti, että valokeila siirtyi aina täsmälleen sinne, missä tapahtui - pimeys oli ympärillä, vaan ei koskaan tärkeiden kohtausten tapahtumapaikalla. Näyttelijäkin tunsi olevansa suurempikin tähti, kun valokeila seurasi liikkeitä ja kohdistui omaan olemukseen lavalla. 

Lavan takana paloivat tuikkulyhdyt, valoketju ohjasi yleisöä lippuluukulta katsomoon, ja siellä täällä tuikkivat kynttilät valaisten yön mustaa samettia. Minulle, syksyihmiselle, se kaikki oli kuin satua tai taikaa - olisin voinut tunnelmoida elokuun yössä vaikka aamuun asti! Juuri ennenkuin perjantai vaihtui lauantaiksi, ajelin kuitenkin kotia kohti samettisessa yön pimeydessä, sumun ympäröidessä lähitienoot.

Perjantain esitystä olivat katsomassa myös Tärkeät ja Rakkaat Ihmiset. Kun tiesin heidän istuvan jossakin katsomossa, se sai BB-Huuskosen olemukseen yhä lisää energiaa. Esityksen jälkeen, kun toisissa kiitoskumarruksissa pidin kädessäni pitkää, punaista ruusua, tuntui niin hyvältä. Kyllä - this is my life!!!

Enää kolme esitystä jäljellä.... kolme täysillä vedettyä esitystä. Vasta sitten alkaa noin neljän-viiden kuukauden tauko teatterihommista. Tauon aikana kudon sukkaa, silitän kissaa ja poltan kynttilää. Ja odotan tammikuuta 2013.

Mutta rakas yleisö - vielä ehditte vierailla Jaavanvaarassa! Tulkaa ja tuokaa ystävät ja tuttavat mukananne! Olisi sääli, jos kesän upein esitys jäisi teiltä näkemättä! Olemme tehneet raakaa työtä puoli vuotta, jotta kokisitte hienon kesäteatterielämyksen - tulkaa testaamaan, olemmeko onnistuneet.

We would like to know, what is your opinion about the situation in Miinan monttu!

Best regards, 

Susan Stone, BBC News.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini