Sadesunnuntai

Share |

Maanantai 20.8.2012 klo 20:16 - Merja


montussa_on_tunnelmaa.jpg

Sunnuntain päivänäytöksessä oli katsomo täynnä kuten Semmareiden konsertissa. Kuva Semmareiden konsertista.

No niin - tuo Susan Stone pääsi välillä kirjoittamaan omat mietteensä. Eikä siinä mitään - palaute oli ihan positiivista. Herra Ministeri niittää mainetta myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Sunnuntaina valmistauduimme viimeiseen päivänäytökseen.   Katsomo täyttyi vähitellen ja se sai meidät innostumaan; tästä tulee katsojaennätys!

Olimme päässeet tuskin alkua pidemmälle, kun se alkoi. Rankkasade. Suuret sadepisarat rummuttivat Miinan myssyyn niin kovaa, että meidän äänemme hukkuivat tuohon luonnonvoimien konserttiin aivan kokonaan.  Viisaat järjestysmiehet vihelsivät pelin poikki, ja vetäydyimme pitämään taukoa ja odottamaan sateen loppumista. Viisitoista minuuttia istuimme ja odotimme..... sitten sateen kohina hiljeni ja pilvet väistyivät. Jaavanvaara jatkoi elämäänsä, ja loppuajan saimme viettää poutasäässä. 

Kolme- ja puolisataapäinen yleisö eli hienosti mukana - he eivät antaneet sadehäiriön vaikuttaa. He olivat tulleet nauttimaan kesäteatterista, ja saivat vastinetta lippurahoilleen - siitä me pidimme huolen. Jokainen veti roolinsa ikäänkuin uhmaten luonnonvoimien yritystä pilata tämä viimeinen sunnuntainäytös.

Enää kaksi esitystä jäljellä..... miten kesä kuluukin niin  nopeasti? Tuntuu kuin juuri olisimme kipristelleet pakkasessa Ryttylän koululla, odottaen että uuden Monttukauden 2012 harjoitukset alkaisivat. Tuon tammikuisen illan ja tämän elokuun esitysten loppusuoran väliin mahtuu paljon improharkkoja, monia iltoja ja viikonloppuja Montussa, sekä 17 astumista yleisön eteen, valmiina parhaimpaamme.

Vielä ehditte - vielä on katsomossa tilaa. Mutta kiirehtikää.... tällaiset  teatteriliput, ne viedään AIVAN käsistä! Kuten ystäväni BB Huuskonen sanoisi. 


Kommentit

21.8.2012 12:46  "Tyytyväinen katsoja"

Kiitos kuuluu kyllä äänimiehelle joka pisti tilanteen poikki ja kiiruhti järjestysmiehen ilmoittamaan näyttelijöille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini