Ensi kesän ennakointia

Share |

Keskiviikko 17.10.2012 klo 21:23 - Merja


matkalaukkukostajan_esittelytilaisuus_2012.jpg

matkalaukkukostajan_esittelytilaisuus_2012_02.jpg

Rosa ja Risto kertoivat Matkalaukkukostajasta tarkkaavaisille osallistujille.
Valokuvat Katja Hakkarainen 

 

Harmaa, hämärä lokakuun ilta. Kaksi kuukautta sitten päätimme monttukauden 2012.  Tänään 16.10. aloimme kuitenkin jo kurkotella uuteen kesään 2013 - Silmulla oli Matkalaukkukostajan infotilaisuus. Risto ja Rosa olivat paikalla kertomassa tulevan kesän näytelmästä, ja kartoittamassa halukkuutta sitoutua viettämään ensi kesää Sepeteus Tienpään kotimaisemissa.

Paikalle saapui rakkaita ystäviä viime kesältä, ja välivuotta viettäneet olivat taas valmiina laittamaan itsensä likoon tulevana kesänä.  Toki kesää edeltää aina yhtä hulvattoman hauska improkurssi, jonka vetäjänä tammikuusta alkaen toimii Rosa. Ja täytyy myöntää, että eilisen illan jälkeen tuntui, että tammikuuhun on ihan liian pitkä aika - haluamme aloittaa jo nyt!!! No - kerätään nyt voimia ja vietetään joulua kuitenkin ensin... talvi, kevät ja kesä ovat sitten täynnä kurssia, harjoituksia ja esityksiä. 

Improkurssin jälkeen puikkoihin astuu sitten Risto. Porukastamme jotkut ovat jo tehneet yhden näytelmän Riston ohjauksessa - minä en ole. Odotan innolla ja mielenkiinnolla yhteistyötä. Neljän markkuvuoden jälkeen vaihtelu on tervetullutta.

Ajelimme kotiinpäin Samin ja Eevan kanssa, ja kesäteatterikärpänen tuntui puraisseen meitä taas kerran. Jos menomatkalla olikin ollut fiilis "kunhan käyn kuuntelemassa", niin paluumatka oli täynnä tulevan kesän ja näytelmän suunnittelua.  Ei ollut enää epäilystäkään.... me olemme mukana kesällä 2013!! Jos vain Taivaan Isä antaa terveyttä ja voimaa pitkään harjoitus- ja esityskauteen - ja sitähän voi aina pyytää.

Odotellaan siis pakkasia, sateiden loppumista ja lähestyvää joulua. Odotetaan vuoden vaihtumista ja uuden vuoden alkamista Sen jälkeen asetutaankin jo lähtökuoppiin - improkurssi ja uusi monttukesä odottaa! Tapaamisiin tammikuussa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini