Se alkaa taas....

Share |

Maanantai 7.1.2013 klo 22:56 - Merja


Miten lyhyt onkaan tauko edelliskesän viimeisen esityksen ja uuden kesän ensimmäisen harjoituksen välillä. Juuri äsken kumarsimme viimeisen kerran Herra Ministerin yleisölle - ja ensi sunnuntaina kurkotamme jo kohti uutta kesää ja Matkalaukkukostajaa.

Ymmärtääkseni olemme saamassa taas joukkoomme uusia tuttavuuksia... ja se on aina upea juttu! Viime  -uusia tulokkaita olivat mm. Johanna, Sinikka ja Mami - ja mitäpä kesä olisi ollut ilman heitä! Me vanhat raakit olemme mitä olemme, mutta uudet, raikkaat tuulet puhaltavat uusien kasvojen myötä, ja antavat jotakin ennen kokematonta jokaiseen esitykseen. Ja Pietari - en toki unohtanut sinua! Teit uskomattoman hienon roolityön viime kesän näytelmän nimiroolissa!

Ihan vakavasti harkitsin jättäväni väliin tulevan kesän - en omista enää autoa, enkä haluaisi olla riesana aina jollekin autolliselle ystävälle. Mutta tiedän, että polte näyttämölle on suurempi kuin kysymys siitä, miten pääsen paikan päälle. Jos on tarkoitettu, että minulla on jotakin annettavaa yleisölle myös kesällä 2013, niin silloin myös kyyti järjestyy. Siihen luottaen lähden mukaan.

Tavataan ensi sunnuntaina - kun näen taas kaikki vanhat ja uudet ystävät, joiden kanssa tulen viettämään kesän 2013 hyvinkin tiiviisti - tunnen taas olevani kotona. Kun elokuun yönäytökset ovat ohitse, olen saanut kokea paljon unohtumattomia hetkiä teidän kaikkien kanssa. Lähdetään siis yhdessä seikkailuun!

Pidetään yhteyttä - jaetaan kokemuksia. Meitä odottaa uusi kesä ja uusi kesäteatteri. Lähdetään Matkalaukkukostajan mukaan elämään kesää 2013!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini