Aistikkaat improt

Share |

Maanantai 22.4.2013 klo 19:46 - Leena


pallo_reiskalla.jpg
Reiska paukuttaa vuorosanoja. Rosa tarkkailee taustalla.

Tällä kertaa tutustuimme aisteihin eri keinoin. Aistimme tilaa katsellen, kuunnellen, haistellen ja tunnustellen. Tunnusteleminen tapahtui siten, että toinen oli ”sokea” ja opas kuljetti häntä eripuolilla tilaa, antaen hänen välillä tunnustella erilaisia pintoja. Tehtävä vaati yhteistyötä ja toiseen luottamista.

Omat vuorosanatkin oli opeteltu ja niitä käytiin yhdessä läpi. Palloa apuna käyttäen höpötimme omat tekstit ja sitten pallon lennätys vastaparille, joka oli kanssasi seuraavana kohtauksessa. Tekstit oli jo melko hyvin hallussa, joten ei muuta kuin lisää opettelemaan. Risto oli ahkeroinut ensimmäiselle puoliajalle uutta tekstiä, joten nyt kaikki osalliset pääsevät hommaan mukaan.

Ilta päättyi tiukkaan ”tuijotuskisaan”. Homma meni pareittain vastakkain. Katseella ja ajatuksen voimalla piti saada toinen tulemaan luokseen tai menemään pois. Homma vaati täydellistä keskittymistä ja toisen silmiin katsomista. Allekirjoittaneen kohdalla täytyy sanoa, että homma toimi uskomattomasti. Pari kulki kuin kuminauhassa, eteen ja taaksepäin.

Ensi kerralla paneudumme roolien suhteisiin ja faktoihin, joita tekstistä löytyy. 

Avainsanat: Matkalaukkukostaja


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini