Arriva! Caramba!

Share |

Keskiviikko 12.2.2014 klo 22:39 - Merja


harkat_vk_7.jpg
Äitipuro ja pikkupurot

 

Tequila! Banana! Siinä aloitussanat tämän illan treeneihin. Olipas hauskaa......!

Tämän kielikoulun jälkeen opettelimme sekä kropan että mielen hallintaa. Teimme mielikuvaharjoituksia; makasimme mahallamme kuvitellussa lätäkössä, josta vähitellen alkoi solista pieni puro... muuttuen isommaksi joeksi, kohisevaksi koskeksi, pelottavan suureksi putoukseksi, ja lopulta tyyntyen osaksi suurta merta. Oli koskettavaa huomata miten monet tunnetilat välittyivät tämän harjoituksen kautta.

Sen jälkeen meille asetettiin kolme pistettä, joissa tapahtui jotain. Ensimmäinen oli odotuspenkki, toinen tapaamispenkki  ja kolmas toimintapenkki. Odotuspenkillä odotimme jotain? kuka mitäkin.

Tapaamispenkillä tapasimme toisen ihmisen - hän saattoi olla kuka vaan, joka viereemme sattui istahtamaan. Ja toimintapenkillä istuimme puuhaillen koko ajan jotakin. Oli tosi mielenkiintoista nähdä miten penkillä istujan olemus ja käyttäytyminen muuttui sen mukaan, millainen hahmo viereen istahti.

Rosa, olet pannut ihan uusiksi nämä treenit- ainakin sen jälkeen, kun minä olen ollut mukana markkuvuonna 2012. Olet kuin raikas tuuli joka herättää eloon myös vanhan, pölyttyneen tavan treenata! Uusi sukupolvi on selvästi astunut puikkoihin!

Loskainen lumisohjo valtaa Montun - kauankin vielä...  Mutta jossakin tulevaisuudessa odottaa kevät!  Ja pian sen jälkeen Monttu herää taas talviunestaan - ja vähitellen alkaa valmistua uusi kesä!!!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini