Taas minä katsoin sinua...

Share |

Tiistai 29.4.2014 klo 23:01 - Merja


Tänä iltana olimme toivottavasti viimeistä kertaa treenaamassa Karan koululla. Jatkamme 10.5. ja silloin pääsemme Monttuun!! Ja kaikki tulee enemmän todeksi!

Tänään jatkoimme "minä katson sinua" -harjoituksia. Etenimme näytelmän toisen puoliajan hengessä, mutta lisäsimme repliikkeihin aina oman havaintomme siitä, mitä näimme tai koimme vastanäyttelijässämme. Tämä harjoitus toi uudenlaista syvyyttä kohtaamisiin näyttämöllä. Toisen ihmisen olemus ja käyttäytyminen tuli eri tavalla todeksi - ja kun puimme sanoiksi omat havaintomme, löytyi jotain syvempää - jotain, mitä pelkät vuorosanat eivät kertoneet.

Tämä tuleva kesä on poikkeuksellinen koko Miinan Montun historiassa.Koskaan ennen ei porukassamme ole ollut tällaista nuorten taitajien joukkoa. Haluan sanoa teille kaikille nuorille ja lapsille: teissä on tulevaisuus, sitten kun me vanhat emme enää jaksa. Toivottavasti teihin juurtuu samanlainen kipinä kesäteatterin tekoon, kuin meillä vanhemmilla on ollut. Tänä tulevana kesänä katsomme teihin: Riikka, Suvi, Janne, Henna, Jenna, Axeline, Inari, Topias ja Johannes- Olette aivan ihania! Käsittämätöntä on se into, millä pienimmätkin teistä jaksavat paneutua näytelmään!, 

Nyt on lukutauko. 10.5. pitää osata ensimmäisen puoliajan vuorosanat ulkoa, sanoi Rosa. Siis ei kun lukemaan! Mennään monttuun toukokuussa - ja täysi rähinä päällä! Ensi-ilta lähestyy ja kaikki ovat valmiita näyttämölle, kun kellon kolmas soitto kuuluu. Työtä se teettää... koko toukokuun ja kesäkuun - mutta me jaksamme. Kaikki palkitaan kun ensi-ilta koittaa. Kokemuksesta tiedän, että fiilis on mahtava, kun palataan kotiin onnistuneen enskarin jälkeen.  

Ei se helppoa ole... tuo vuorosanojen opetteleminen. Mutta kun repliikit alkavat tuntua tutuilta ja omaan suuhun sopivilta, silloin loppu sujuu kuin itsestään. Tsemppiä kaikille - yhdessä me teemme tästä upean kesän!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini