Huh hellettä!

Share |

Lauantai 24.5.2014 klo 20:19 - Merja


Lämpömittari kipusi lähemmäs 30 astetta, kun ajelimme Riikan kyydissä kohti Monttua tänä toukokuun lauantaina. Porukkamme oli kutistunut aika paljon, kun niin moni oli estynyt saapumasta.

Päivän sana oli lauluharjoitukset. Näytelmä tulee sisältämään aika monta laulua, ja ainakin minä olen siitä ihan innoissani. Meillä on nuoria taitajia, vähän vanhempia myötäilijöitä ja  -- Mami. Hienoa saada ammattilaisen opastusta laulusuorituksiin - henkilöltä joka todella hallitsee alan.

Kertomatta sen enempää lauluista tai laulajista, on kuitenkin pakko mainita yksi laululintu joka varmaan sulattaa kaikki sydämet - Inari. Pieni tyttö - upea ääni, täysin valmis esiintyjä.

Lauluissa on vielä paljon harjoittelemista, taustanauhoja odotamme. Vuorosanatkin ovat vielä hakusessa (ainakin minulla) joten raakaa työtä on tehtävä seuraavan kuukauden aikana.

Mutta kuulkaapa, Miinan montun vannoutuneet ystävät, sekä aivan uudet tuttavuudet, jotka mietitte, mitä tehdä kesäisinä iltoina; TULKAA MONTTUUN!! Tänä kesänä tarjoamme teille komediaa, laulua, suuria tunteita, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tätä näytelmää ei kannata jättää väliin! Katsottuanne Väärät tädit -näytelmän, hyräilette kotimatkalla sen biisejä - ihan varmasti.

Rikkautemme tänä kesänä ovat lapset ja nuoret. Taitavia, rohkeita, innostuneita näyttelijöitä. Juuri se seikka tekee tästä kesästä poikkeavan edellisiin kesiin verrattuna. Näin paljon teinivoimaa ei ole lavalla koskaan nähty.

Ensi-iltaan on kuukausi. Eiköhän lähdetä heti enskarista lähtien täydellä tohinalla maailman valloitukseen. Mitä täydempi on katsomo, sitä paremmalla fiiliksellä me vedämme!

Tulkaa siis hyvät ihmiset kesäillan kruunaavaan kokemukseen - joko kesäkuun lopussa tai elokuun tummassa tunnelmassa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini