Räntää ja rakeita...

Share |

Tiistai 17.6.2014 klo 23:13 - Merja


...satoi tänä aamuna. Meillä on viikko ensi-iltaan ja vielä paljon tehtävää ennenkuin kaikki on täydellisesti hallussa. Räntäsade onneksi hellitti päivän mittaan, mutta sää pysyi yhtä hyytävän kylmänä edelleen. Me sonnustauduimme toppatakkeihin ja pipoihin, kun saavuimme Monttuun lopppusuoran treeneihin. Tunnelma ei ollut kesäinen, mutta tähän on vuosien saatossa totuttu - ilmojen haltijaa emme voi  määräillä. Meidän pitää pystyä harjoittelemaan ja esiintymään, oli sää mikä hyvänsä.

Tämän kesän  näytelmä--- mitä siitä sanoisin? Sanat eivät riitä kertomaan. Tiedossa on huumoria, vauhtia ja vallattomia tilanteita. Pöksyläisen suku on värikäs ja täynnä odottamattomia tunteita ja tilanteita... eikä suvun matriarkka pysty pitämään kaikkia ohjaksia käsissään.

En taida kirjoittaa enempää, etten paljastaisi liikaa näytelmän kulusta ja henkilöistä. Tulkaa katsomaan! Takaan että jos haluatte kesäteatterin tuottavan teille irtiottoa arjesta ja hulvatonta kokemusta näytelmän hengessä - olette oikeassa paikassa, jos istutte Miinan montun katetussa katsomossa kesäkuun lopussa tai elokuun kuulaassa loppukesän illassa.

Me olemme tehneet todellista työtä viikkoja... ja vain sen tähden, että te voisitte saada vastinetta rahoillenne. Me olemme suoraan sanottuna raataneet sen eteen. Monta kertaa on väsymys meinannut saada vallan, mutta mielikuva täydestä katsomosta ja yleisön myötäelämisestä on kannustanut taas jatkamaan.

Nyt kaikki alkaa olla valmista. Me olemme valmiit - tulkaa siis Miinan monttuun!! Kesäkuun lopussa - tai elokuun samettisessa hämärässä. Tädit ovat ehkä vääriä, mutta he odottavat teitä!

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini