Kenraalin ilta

Share |

Tiistai 24.6.2014 klo 0:12 - Merja


Niin oli vihdoin koittanut kenraaliharjoituksen aika! Koko kevättalven aikana tehdyt harjoitukset olivat tähdänneet tähän iltaan, sekä tietysti huomiseen ensi-iltaan. 

Meillä oli kaikkiaan melkein seitsemän tunnin "työpäivä", kun ensin kerrattiin laulut sekä sisääntulot ym. asiat, jotka ovat tosi tärkeitä muistaa, siis tekstin lisäksi. Läpikävelyn jälkeen sonnustauduimme rooliasuihimme ja varsinainen kenraaliharjoitus alkoi. Paikalla oli jonkun verran yleisöäkin, joten fiilis oli heti erilainen kuin harjoituksissa vain oman väen kesken.

Muutuimme kaikki roolihenkilöiksemme kun kenraali alkoi. Vaikka tänään vielä yleisö oli hyvin harvalukuinen, tunsimme saavamme siitä voimaa esitykseemme. Erityisesti meihin vanhempiin teatterin harrastajiin teki vaikutuksen se, miten teini- ja lapsinäyttelijämme hoitivat hommansa. Suvi ja Riikka ovat jo vanhoja tekijöitä, mutta se, miten Janne, Jenna, Henna ja Axeline sisäistivät roolinsa,oli todella upeaa. Ja nuorimmat tähtemme: Inari, Johannes ja Tobias, olivat tsempanneet oikein kunnolla tähän kenraaliin. Olitte aivan upeita ja hoiditte oman osanne ihan loistavasti!!! Teissä on toivottavasti Miinan montun tulevaisuus! Tobiaskin - nuorin porukastamme - hoiti osuutensa ilman ainuttakaan virhettä tai epäröintiä. Olette ihania, kaikki te lapset!! <3

Huomenna siis on ensi-ilta. Me teemme parhaamme - olemme tehneet raakaa työtä läpi koko talven ja kevään.... miksi? No tietenkin siksi, että te voisitte taas kerran kokea hauskan ja rentouttavan kesäteatterielämyksen. Miksi muuten me tätä tekisimme? 

Tulkaa siis katsomaan Väärien tätien ja muiden sukulaisten sekoilua. Sellaista se vaan on - nuoret miettivät, millaista on olla nuori hiukan sekopäisten tätien seurassa. Ja toisaalta.... tädit saavat elämäniloa nuorilta ja lapsilta. Toisiltaan voi oppia.

No  niin...  loppu hyvin, kaikki hyvin. Mutta miten siihen päästiin,  se on teidän tultava katsomaan. Sitä en kerro.

 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini