Ensi-illan huumaa

Share |

Keskiviikko 25.6.2014 klo 1:10 - Merja


Tänään oli  ensi-ilta. Se oli jotain suurta ja tärkeää meidän jokaisen mielessä ja sydämessä. Tähän iltaan oli tähdätty läpi koko talven ja kevään.

Ilmassa oli hiukan jännitystä, mutta enemmän kuitenkin innostusta. Viimeinkin saisimme esiintyä oikealle yleisölle! Sateesta huolimatta paikalla oli ihan mukavasti yleisöä, eikä sadekaan haitannut liikaa, vaan oli pahimmillaan juuri väliajalla.

Esitys meni hyvin - sitä mieltä oli meidän näyttelijöiden lisäksi myös ohjaaja Rosa ja tuottaja Jussi. Viimeksi mainittu oli tuonut paikalle kuohuviiniä, jota siemailimme esityksen jälkeen. 

Neljä esitystä vielä ja sitten tauko -  on varmaan meille kaikille tarpeen  tuo  n. kuukauden tauko.... saamme levätä ja kerätä volimia. Heinä - elokuun vaihteessa jatkamme aherrusta teidän vuoksenne, rakas yleisö! Jos teitä, rakas yleisö, ei olisi, meidän työmme olisi ollut aivan turhaa.

Ensi-iltaruusumme kukoistavat maljakossa... mutta se on vasta alku. Elokuun viimeisiin näytöksiin on pitkä matka.  Miten jaksavat pikku tähtemme, ja miten me vanhat? No hyvin - koska meitä kantaa rakkaus tähän kaikkeen, ja pikku tähtiämme vie eteenpäin innostus olla osa teatterin maailmaa.

Nuorisotähdet ja Pikkutähdet - olemme todella ylpeitä teistä!! Tämä harrastus ei siis lopukaan siihen kun me vanhat väsymme - silloin te jatkatte ja hallitsette homman ihan täysin... onhan teillä silloin jo pitkä kokemus takananne. Säilyttäkää edelleen se into ja hehku, jonka näemme teissä nyt. Teissä on tulevaisuus! 

Nyt meillä kaikilla on lupa nauttia ensi-illan huumasta.... ja huomenna jatketaan!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini