Helteessä harjoiteltiin

Share |

Torstai 24.7.2014 klo 23:31 - Merja


Kesän kovimmat helteet koettelivat, kun me valmistauduimme toiseen esityskauteen. Treeni-iltana lämpömittari näytti +30 astetta ja samaa oli tiedossa vielä lauantaillekin, jolloin vedämme Turkhaudan markkinoiden juhlaesityksen. Tällainen sää jakaa ihmiset kahtia; toiset nauttivat, toiset vihaavat. Minä kuulun jälkimmäisiin.

No, menihän tuo harjoitus jotenkuten - itse huomasin vähän takkuilevani, ja sen laitan tuon tappavan helteen piikkiin. Minä kun en ole vähemmässäkään määrin kesäihminen, ja helle on vihollinen numero yksi. Minä herään eloon syksyn tullen.

No, oli miten tahansa - monta esitystä on jäljellä, ja riippumatta siitä. mitä itse tunnemme, meidän täytyy tehdä parhaamme lavalla. Katsomossa on monenlaisia ihmisiä ja kaikki he ovat tulleet katsomaan kesäteatteria. Se on ehkä yksi heidän kesänsä kohokohtia. He maksavat siitä että pääsevät katsomaan meidän  työmme tuloksia. Sen tähden; oli helle kuinka kova tahansa, oli olomme kuinka tukala tahansa - meidän täytyy vastata heidän odotuksiansa.

Me yritämme kaikkemme. Sää voi olla meitä vastaan tai meidän puolellamme, mutta kuitenkin  unohdamme vallitsevat olosuhteet ja vietämme kesäisen parituntisen Pöksyläisen suvun seurassa. Ja sukuhan on paras - tai pahin - tulkaa katsomaan ja kertomaan mielipiteenne!

.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini