Pöksyläisen suku kiittää

Share |

Maanantai 25.8.2014 klo 20:15 - Merja


Niin se on sitten ohi tämänkin kesän esityskausi. Kesä oli upea, haasteellinen ja ennen kaikkea paljon antava - meille näyttelijöille ja toivottavasti myös yleisölle.

Viime perjantain yönäytös oli hauska ja samalla myös haikea. Jokainen meistä veti illan aivan huikean hienosti, pienine jekkuineen, kuten viimeiseen yönäytökseen kuuluukin.  Samalla kuitenkin mielessä pyöri ajatus: tässä tämä taas oli - taas kerran eroamme.

Niin paljon kuin rakastammekin tätä kaikkea, oli ainakin minulle helpotus saada lepotauko tiiviin kevään harjoittelukauden ja kesän esityskauden jälkeen. Mutta minähän olenkin vanha.... Juuri siksi että yksi jos toinenkin meistä alkaa vähitellen ikääntyä ( ja pätkii... pätkii... pätkii...), oli ilo seurata meidän teiniporukkaa ja pieniä lapsitähtiä. Heillä riitti juuri sitä positiivista energiaa, jota lavalla tarvitaan.

Nöyrästi kiitämme kaikkia, jotka kävivät katsomassa Väärien Tätien sukusekoilua - välilllä oli superhellettä, välillä rankkasadetta ja ukkosta, mutta uskollisesti istuitte katsomossa. Se tuntui meistä hyvältä - se, että halusitte tulla, oli ilma mikä hyvänsä.

Nyt tulee syksy ja kynttilät - sitten vähitellen joulun odotus ja -vietto. Ja sitten..... kuka tietää??? Mitä kesä 2015 tuo tullessaan? Se on arvoitus vielä niin meille kuin teillekin.

Kohta Miinan myssy riisutaan ja laitetaan talvehtimaan. Kohta Montussa vallitsee hiljaisuus ja syystuuli valittaa sen lehtipuissa. Mutta kun päivät alkavat pidentyä ja valo lisääntyä - silloin alkaa uuden kesän odotus nostaa päätään.....

Palataan siis tähän blogiin vuoden 2015 puolella - ehkä tiedämme silloin jo jotain uutta...

Pöksyläisen suku kiittää ja kumartaa... oli ilo tutustua teihin kaikkiin!

Suvun puolesta;

Liana Simanainen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini