Kausi haudattu hilpein juhlamenoin

Maanantai 10.9.2012 klo 9:45 - Jussi

karonkka_2012.jpg
Kuva-arvoitus: Mitä kuvassa tapahtuu? 

JO VAIN HERRA MINISTERI! ja Monttu Soikoon! 2012 "haudattiin" karonkassa hilpein juhlamenoin Ojajärvellä Kyöstilässä. Juhlapaikan päärakennus oli lämpimän kodikas ja saunat olivat iltapäivästä aamuun kuumina. Juhlijoita oli paikalla reilut 30 henkeä. Saunomisen ja syömisen ohella saimme kuulla loistavia karaoketulkintoja. Olihan tänä kesänä näytelmässä mukana ainakin kolme osa-aikaista keikkamuusikkoa ja äänimiehemme Janne on karaoketilaisuuksien ammattilainen.

Karonkassa myös kilpailtiin eri lajeissa kuten Aliaksessa, NS Silmu aiheisessa tietokilpailussa, laulujen tunnistuskilpailussa sekä ”kolme kättä, kaksi jalkaa ja peppu” leikissä. Nauru raikui ja protesteja tehtiin kuin Suomi – Ruotsi matsissa. Pääasia oli kuitenkin, että kaikilla oli hauskaa.

Karonkan jälkeen voi hetken rauhoittua. Viikon tai parin päästä otetaan vielä Miinan myssy alas ja kausi 2012 on paketissa. Yleisöä kävi katsomassa ministeri näytelmää sekä Monttu Soikoon! ja TALKOOPPERA  konserteissa yhteensä n.  4 600. Lisäksi Miinan markkinat keräsi runsaasti vierailijoita heinäkuun viimeisenä lauantaina, joten kokonaissaldo lienee n. 5 500 kävijää. Ei ihme, että Hausjärven kuntakin on toiminnastamme ylpeä.

Vuoden 2013 suunnittelu on menossa. Palaamme syksyn aikana asiaan. Hyvää syksyn jatkoa ja pysykää kanavalla!

- Jussi

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Karonkka 2012, Miinan monttu